Gemeente Urk

Persberichten

Wethouder Gerrit Post lanceert website Zeewijk fase 4

Wethouder Gerrit Post bij Smart Board

Maandagochtend 23 mei heeft wethouder Gerrit Post jr. met een druk op het SMART Board de website met betrekking tot de Zeewijk, fase 4 officieel in gebruik genomen. Het primaire doel van de site is om de burgers zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn waar het gaat om de aankoop van een particuliere bouwkavel.

In het plangebied Zeewijk, fase 4 worden een tiental particuliere bouwkavels te koop aangeboden. Het gaat om vier vrijstaande bouwkavels en zes twee-onder-één-kap bouwkavels. Op de site is onder meer informatie te vinden met betrekking tot de grootte van de bouwkavel, de ligging, de prijs en de bestemmingsplanbepalingen. Daarnaast wordt er ook informatie geboden over de Zeewijk fase 4, het plangebied en de in de nabijheid aanwezige voorzieningen.

Als extra service wordt voorzien in een stappenplan om burgers te begeleiden bij het (laten) bouwen van een woning zodat een bredere doelgroep wordt aangesproken. Bovendien is het ook mogelijk je online in te schrijven voor de loting van de bouwkavels. Uiteraard blijft ook de `normale' inschrijfmethode (via inschrijfformulier dat is af te halen bij de balie van het gemeentehuis) mogelijk.