Gemeente Brummen


Kadernota: van informatie naar opinievorming

(Oorspronkelijke publicatie datum: 23-05-2011)

Afgelopen donderdagavond 19 mei vond in het gemeentehuis de eerste van drie bijeenkomsten plaats over de kadernota. De gemeenteraad is voornemens eind juni in dit document de koers van de gemeente voor de komende jaren vier jaar (2012-2015) uit te zetten. De kadernota is belangrijk met het oog op de voorbereiding van de programmabegroting voor het komend jaar.

In een carrouselopzet werden de gemeenteraadsleden en andere belangstellenden door medewerkers van de gemeente Brummen geïnformeerd over een drietal themas: Ruimte, Samenleving en Duurzaamheid/dienstverlening. Informatie hierover vindt u ook terug op deze speciale pagina over de kadernota.

Na de informatieve sessie van afgelopen donderdag volgt een opiniërende bijeenkomst op donderdagavond 9 juni 2011. Iedereen die graag zijn of haar ideeën over de koers van de gemeente Brummen kenbaar wil maken, heeft dan gelegenheid dit te doen. U kunt zich vooraf melden bij de griffier van de raad. Dit kan via een mailtje naar griffie@brummen.nl of via het centrale telefoonnummer (0575) 56 82 33. Ook kunt u ter vergadering aangeven dat u wenst mee te spreken.

De besluitvorming over de kadernota is voorzien tijdens een besluitvormende raadsvergadering op dinsdagavond 21 juni 2011.