RTL Group

Nieuwe zaterdagavond van RTL 4 best bekeken

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 is gisteren zeer succesvol van start gegaan. Ruim 1,6 miljoen mensen (en een marktaandeel van 28,6 % in de doelgroep Boodschappers 20-49 jaar) zagen Chantal Janzen tijdens haar presentatiedebuut bij RTL 4 in de nieuwe humoristische spelshow De Jongens Tegen De Meisjes, die zij samen met Tijl Beckand presenteert. Maar ook de drie heren van Dit Was Het Nieuws, Harm Edens, Raoul Heertje en Thomas Acda hielden een miljoenen publiek geboeid met de gloednieuwe reeks die door ruim 1,4 miljoen kijkers (met een marktaandeel van 27,5 % in de doelgroep Boodschappers 20-49 jaar) werd gezien. Dat maakte beide shows de best bekeken programmas van de hele avond.

Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4: Ik vind het heel bijzonder en geweldig dat het opnieuw gelukt is om met een nieuwe programmering meteen de best bekeken programmas te zijn op de zaterdagavond. Dat is vooral een groot compliment aan de makers en presentatoren van zowel De Jongens Tegen De Meisjes als Dit Was Het Nieuws Welkom bij RTL 4.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.