Scania


zondag 22 mei 2011 12:52

HST Groep breidt vloot uit met vijf nieuwe Scania Euro 5 trekkers

Breda, 23 mei 2011 - HST Groep uit Enschede heeft vijf nieuwe Scania G 380 trekkers in gebruik genomen.
Vergroot foto

De nieuwe voertuigen zijn compleet uitgerust met onder meer een variabele schotelhoogte. Dankzij de Scania XPI technologie wordt aan de EURO 5 norm voldaan zonder toevoeging van AdBlue. De Scania vestiging in Deurningen leverde de voertuigen af.

De nieuwe Scania's worden ingezet op internationale transporten van en naar Scandinaviƫ en de Duitstalige landden. De uitbreiding van het wagenpark was nodig als antwoord op het sterk toenemende transportvolume. Net als het overige wagenpark zijn de voertuigen uitgerust met boordcomputers die continue in verbinding staan met de thuisbasis. De variabel in te stelleen schotelhoogte maakt het mogelijk dat zowel MEGA-trailers als conventionele trailers getrokken kunnen worden.

HST Groep is een Twentse transportonderneming en biedt haar opdrachtgevers totale logistieke oplossingen. Daarvoor heeft het bedrijf alle disciplines in eigen huis, zoals warehousing, voorraadbeheer, orderpicking, transport, distributie, intercontinentaal containervervoer en luchtvracht. HST Groep telt ruim 2250 medewerkers en is I ISO 9001/14001 gecertificeerd.

Fotobijschrift: de vijf nieuwe Scania G 380 Euro 5 trekkers van HST