Gemeente Westvoorne


Start verkoop 29 starterswoningen in Oostvoorne

Du Buf Makelaardij start in opdracht van de gemeente Westvoorne de verkoop van de 29 starterswoningen in het project âDe 5 Bladerenâ in Oostvoorne.

Het zijn fraaie eengezinswoningen die door de gemeente onder Koopgarant worden verkocht. De koopsom bedraagt ⬠181.000 v.o.n. De woningen worden met voorrang verkocht aan starters uit de gemeente Westvoorne op basis van een loting.

Informatie-/verkoopavond project âDe 5 Bladerenâ op 25 mei a.s.

Op woensdag 25 mei is er bij Tieleman Keukens in Middelharnis een informatie-/verkoopavond over het project âDe 5 Bladerenâ. Hier kunt u de sfeer proeven van de diverse woningen in het project, waaronder de starterswoningen. De projectinformatie en het inschrijfformulier voor de starterswoningen zijn tijdens deze avond beschikbaar. De informatieavond vindt plaats bij Tieleman Keukens aan de Korendreef 15 in Middelharnis. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur.

Hoe kunt u inschrijven voor de starterswoningen van de gemeente Westvoorne?

Vanaf 26 mei kunt u hiervoor terecht bij Du Buf Makelaardij, Voorweg 31a in Oostvoorne, tel. (0181) 48 33 02. De projectinformatie en het inschrijfformulier voor de starterswoningen zijn bij de makelaar beschikbaar. De inschrijfformulieren dienen uiterlijk 20 juni 17.00 uur te zijn ingeleverd bij Du Buf Makelaardij. Speciaal voor de verkoopstart is het makelaarskantoor op 26 mei tot 19.30 uur geopend. Op 23 juni vindt de loting plaats in het cultureel centrum De Man in Oostvoorne.

Geïnteresseerd? Vanzelfsprekend bent u vanaf 26 mei van harte welkom bij Du Buf Makelaardij in Oostvoorne. Voor meer informatie over het project âDe 5 Bladerenâ (waar de starterswoningen deel van uitmaken) kijk op www.de5bladeren.nl.
Â