Uitermate succesvolle Sdu Royal Ten 2011 - Nieuw parcoursrecord

Persbericht van SDU Uitgevers b.v.

Uitermate succesvolle Sdu Royal Ten 2011
Nieuw parcoursrecord voor de vrouwen

Den Haag, 23 mei 2011

De 15e Sdu Royal Ten, welke gisteren zondag 22 mei 2011 in Den Haag Nieuw Centrum plaatsvond, was uitermate succesvol. De jubileumeditie van de hardloopwedstrijd rondom het paleis van de koningin trok gisteren een recordaantal lopers, ruim 3.600, wat een aanzienlijke toename was ten opzichte van vorig jaar. Daarnaast trok de Sdu Royal Ten dit jaar maar liefst 95 business teams aan, maar liefst 30 teams meer dan vorig jaar.
Ook in sportief opzicht was de Sdu Royal Ten zeer succesvol: 11 lopers liepen de 10 kilometer onder de 29 minuten. De winnaar bij de heren is Timothy Keptoo (28:11) en bij de dames werd zelfs een parcoursrecord gelopen door Nadia Ejjafini op 32:16.
De uitslagen zijn nu te zien op www.sduroyalten.nl.

De loop trok naast de vele lopers, ook diverse bezoekers en geïnteresseerden, wat ondanks de wind zorgde voor een zeer goede sfeer in het wedstrijdgebied.

Gulden Ooievaar
Sdu Uitgevers werd vorige week genomineerd door de Gemeente Den Haag voor de Gulden Ooievaar, dé Sportsponsorprijs van Den Haag. Sdu Uitgevers ondersteunt de Sdu Royal Ten niet alleen, maar zij neemt de organisatie ook een gedeelte van de promotie en de communicatie uit handen. De uiteindelijke prijs wordt eind augustus uitgereikt en in mei en juni kan iedereen stemmen via de website van de Gulden Ooievaar, www.guldenooievaar.nl.

Noteer alvast in uw agenda: volgend jaar vindt de Sdu Royal Ten plaats op zondag 13 mei 2012.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.sdu.nl
Bijlage:
* persbericht - sdu royal ten 2011 23052011docx




Razende Robot Reporter