Rochdale


23 mei 2011
Nieuwe huisstijl voor de onderhoudsmannen

Sinds kort rijden er in Amsterdam en omgeving nieuwe onderhoudsbussen rond die je niet meer kunt missen (zie foto). Ze zijn van de onderhoudsmannen van Woningstichting Rochdale, voormalig bekend als De Vaklieden.

Al sinds begin jaren 90 voeren zij als vaste partner het onderhoud uit aan alle woningen van Rochdale en onder andere specialist in studentenhuisvesting DUWO. Rochdale was als enige aandeelhouder in dit bedrijf. Sinds 2010 zijn de onderhoudsmannen van De Vaklieden volledige geintegreerd binnen Rochdale onder de naam Rochdale Onderhoud. Dat heeft als gevolg nieuwe outfits en de bussen die op de foto te zien zijn. Hester van Buren, lid van de Raad van Bestuur van Rochdale, overhandigt trots de autosleutels aan onderhoudsman Piet van Heeringen. In de organisatie van Rochdale is veel veranderd. Behalve de Vaklieden die nu de naam Rochdale Onderhoud dragen, is de ontwikkelingsdochter Delta Forte sinds kort omgedoopt tot Rochdale Projectontwikkeling

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, 06 - 212 58 004 of ndeleeuw@rochdale.nl.
Op vrijdag kunt u terecht bij Tamara Rolman-Aalbersberg, communicatieadviseur, 06 - 221 29462 of
trolman-aalbersberg@rochdale.nl.