Qurius NV

Infrastructuur Klanten ICT-systemen IBM Storage

Qurius realiseert voor Lincoln Electric EMEA verbeterde server-architectuur omgeving

Qurius migreert Tier 1 systeemomgeving van Lincoln Electric EMEA naar een verbeterde server-architectuur omgeving

Zaltbommel, 23 mei 2011 - IT solutions provider Qurius vervult een sleutelrol in het ontwerp en de implementatie van een compleet nieuwe Central ERP Housing server omgeving voor Lincoln Electric Europe, bestaande uit Productie en Failover datacentra met extra WAN aansluitingen. Dit geavanceerde server project omvat onder meer real time mirroring, back-ups, failover scenario's en disaster recovery solutions en maakt gebruik van IBM, Cisco, VMware, EMC & CA technologieën.

---

Lincoln Electric is de wereldmarktleider in las- en snij-apparatuur voor de metaalsector. De afgelopen jaren heeft Qurius bijgedragen aan diverse infrastructurele projecten van Lincoln Europa zoals het Centrale Virtualisatie project dat in 2008 werd geïmplementeerd. Op basis van deze eerdere ervaringen, kreeg Qurius de sleutelrol in het Centrale ERP Housing project dat in de loop van 2011 geïmplementeerd wordt.

De nieuwe infrastructuur voorziet in de Tier 1 systeemvereisten van de eindgebruikers en stelt Lincoln Electric Europa beter in staat verbeteringen en uitbreidingen in haar ICT infrastructuur door te voeren. Qurius past IBM System X toe, VMWARE, Disaster Recovery van CA, SAN storage en de jongste EMC VNX series.

Over Lincoln Electric
Opgericht in 1895, is Lincoln Electric uitgegroeid tot de wereldmarktleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van apparatuur voor booglassen, robotlas systemen, plasma en oxyfuel snij apparatuur en heeft een wereldwijde leidende positie op het gebied van soldeerlegeringen. Het bedrijf telt 41 fabrieken in negentien landen en een wereldomspannend netwerk van distributeurs en verkoopkantoren die meer dan 160 landen voorzien. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cleveland (Verenigde Staten).