Politie Rotterdam Rijnmond

UPDATE: Politie zoekt verblijfplaats kinderen

Datum publicatie: 23-05-2011 17:12

28796_1.jpg De recherche van district Waterweg-Noord is op zoek naar twee kinderen die op donderdag 19 mei door hun moeder en haar vriend aan Jeugdzorg zijn onttrokken. Van de moeder is nu ook een foto beschikbaar.

Het gaat om de 7-jarige Tyrone Rene Borger en zijn 6-jarige zus Tyesha Hope Borger. Zij zijn voor het laatst gezien bij hun school De Parasol aan de Richard Hollaan 2 in Maassluis. De kinderen zijn door de kinderrechter uit huis geplaatst en onder toezicht gesteld van Bureau Jeugdzorg.

Uit een ingesteld onderzoek bleek dat ze zijn meegenomen door hun 32-jarige moeder Rahana Soe-brati en haar 44-jarige vriend Christianus Theodorus Wilhelmus Adrianus van Rooij, roepnaam Chris. Het is onbekend waar ze zich op dit moment bevinden en hoe ze zich verplaatsen. Mogelijk verplaatsen zij zich in een camper.

De recherche verzoekt de moeder en haar vriend zich bij de politie te melden of contact op te nemen. Ook andere personen die meer informatie hebben of weten waar de kinderen zich bevinden kunnen bellen met de recherche van district Waterweg-Noord via 0900-8844.

Update op bericht: Politie zoekt verblijfplaats kinderen