Stichting Bouw Research

SBR biedt stimuleringstraject voor lean bouwen

23 mei 2011

Lean bouwen kan rekenen op veel interesse: al meer dan 700 geïnteresseerden schreven zich in voor de BouwLokalen over Lean bouwen, die plaatsvinden in mei en juni. SBR biedt bedrijven die willen investeren in Lean bovendien de kans via een IPC-traject (stimuleringsregeling van de overheid).

Wie wil investeren in Lean bouwen, overigens wel in combinatie met `duurzaam', kan dit doen door deel te nemen aan een zogenoemd InnovatiePrestatieContract (IPC) traject. IPC is een stimuleringsregeling voor bedrijven die nieuwe producten of diensten willen ontwikkelen of hun bedrijfsvoering willen vernieuwen.

IPC wordt door MKB-ondernemers (
Zoveel mogelijke waarde in zo kort mogelijke tijd

?Lean? is een slimme strategie waarmee bouwers kunnen inspelen op de veranderende markt. Klanten willen waar voor hun geld en turn key oplossingen. Samen met uw bouwpartners creëert u zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor de klant in een zo kort mogelijke tijd.

Heeft u interesse om u Lean bouwen eigen te maken en ervaring op te doen via de IPC-regeling?
Neem dan contact op met SBR-projectmanager Gerrit de Heer, tel. (010) 206 59 11.

In company

Een andere mogelijkheid om meer te leren over Lean bouwen is een in company-training, helemaal afgestemd op uw eigen wensen. Ook dit kan in overleg met Gerrit de Heer.