Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Week van het Werkfruit 23 t/m 29 mei

Van 23 t/m 29 mei is het de Week van het Werkfruit! In deze week vragen we aandacht voor Werkfruit en lanceren we de nieuwe nationale website www.2x2.nl/werkfruit. Werkfruit is een voorbeeld van een gezonde snack buitenshuis.

Het stimuleert om energieker door te werken en door Werkfruit kom je gemakkelijk aan je dagelijkse 2x2!
Werkfruit leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. Het verbetert bovendien de werksfeer, dat alles draagt bij aan een lager ziekteverzuim.
Het aanbieden van Werkfruit is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Een bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk! Elke dag vers fruit en snackgroenten op je werk, wie wil dat nu niet? Fruit en snackgroenten stillen de trek rond de kritieke snackmomenten. En in groenten en fruit zitten maar weinig calorieën. Dat is makkelijk en verantwoord snoepen!
Kijk op de website www.2x2.nl/werkfruit voor meer informatie over Werkfruit of meld u aan als Werkfruit leverancier. Medewerkers die hun bedrijf stimuleren om aan het Werkfruit te gaan, maken zelf kans op een Ipad!

Werkfruit is een initiatief van GroentenFruit Bureau. Voor de komende 3 jaar is er voor dit project een samenwerking aangegaan met HBD, Werkfruitleveranciers en Productschap Tuinbouw.