Ingezonden persbericht


PERSBERICHT DE BALIE

Verkiezingsavond Eerste Kamer, met Jan Nagel (50 plus) en Nico Koffeman (PvdD) maandag 23 mei 2011, 20.00 uur in De Balie
politiek

Eindelijk is het zover: de definitieve uitslag van de Eerste Kamerverkiezingen. Deze uitslag kan ingrijpende gevolgen hebben voor de toekomst van het kabinet. Meer dan ooit zal zij rekening moeten houden met de dwergen in de Senaat. Ondertussen stijgt de spanning verder nu oud-politicus Michel van Hulten niets meer te maken wil hebben met ouderenpartij 50PLUS. Van Hulten verafschuwt de nadruk die is komen te liggen op het verkrijgen van een extra grijpstuiver voor ouderen, terwijl er volgens hem ingespeeld moet worden op de behoeftes die ouderen hebben om te blijven helpen een betere samenleving te creëren.

Hoe zal Jan Nagel op de uitslag reageren? Wordt het "De Nacht van Nagel?" Gaat de SGP meeregeren? Moeten we dan de koopzondag inleveren? Eist de Partij van de Dieren het einde van de bio-industrie? Deze en andere vragen over de toekomst van het kabinet in een zinderend avondje politiek in De Balie op de 'Verkiezingsavond' van 23 mei 2011. Tijdens de avond gesprekken met Jan Nagel (50 plus), Nico Koffeman (PvdD) en Kees de Lange (fractievoorzitter OSF) olv Yoeri Albrecht en Lennart Booij. Tevens een muzikaal intermezzo van De Gebroeders Fretz. Vervolgens gaan Pieter Hilhorst en Martijn de Greve in gesprek met diverse journalisten over de Senaat en verkiezingen.

Een coproductie met BKB campagnebureau

Noot voor de redactie: onderstaande informatie is