Ingezonden persbericht


Verkiezingsavond Eerste Kamer, met Jan Nagel (50 plus) en Nico Koffeman (PvdD) maandag 23 mei 2011, 20.00 uur in De Balie
politiek

Na een gesprek met Premier Rutte en Wilders in het Torentje, gaf Zeeuws Statenlid Robesin in de Provinciale Zeeuwse Courant aan dat hij zeker niet meer op de OSF zal stemmen.Op maandag 23 mei kan Robesin's stem van beslissend belang zijn voor de uitvoering van de plannen van het huidige kabinet. Sterker nog: nooit eerder hadden kleine partijen zoveel invloed op de verkiezingsuitslagen.

Het kabinet moet onderhandelen met dwergen in de Senaat voor zijn politieke toekomst. Hoe zal Jan Nagel op deze kwestie reageren? Wordt het "De Nacht van Nagel?" Gaat de SGP meeregeren? En moeten we dan de koopzondag inleveren? Eist de Partij van de Dieren het einde van de bio-industrie? Deze en andere vragen over de toekomst van het kabinet in een zinderend avondje politiek in De Balie op de 'verkiezingsavond' van 23 mei 2011. Tijdens de avond gesprekken met Jan Nagel (50 plus), Nico Koffeman (PvdD) en Kees de Lange (fractievoorzitter OSF) olv Yoeri Albrecht en Lennart Booij. Tevens een muzikaal intermezzo van De Gebroeders Fretz. Vervolgens gaan Pieter Hilhorst en Martijn de Greve in gesprek met diverse journalisten over de Senaat en verkiezingen.

Een coproductie met BKB campagnebureau

Noot voor de redactie: onderstaande informatie is

Ingezonden persbericht