Twentsche Kabel Holding NV

Persbericht

TKH Group N.V. (TKH)

Uitbreiding Raad van Bestuur TKH

TKH Group NV (TKH) maakt bekend dat de Raad van Commissarissen voornemens is met ingang van 1 augustus 2011 de heer A. (Arne) Dehn te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur van TKH.

De heer Dehn (1969) heeft de Duitse nationaliteit en heeft ruime internationale managementervaring, onder andere opgedaan bij Honeywell Automation Controls Business waar hij eindverantwoordelijk is voor ESSER & Ackermann in Duitsland. De heer Dehn heeft een Master Degree in Marketing, International Business and Organizational Development.

De uitbreiding van de Raad van Bestuur met de benoeming van de heer Dehn past in de ambitie van TKH om een verdere uitbouw te realiseren van de activiteiten in het business-segment Building Solutions en het daarmee verbonden sub-segment security systems. De heer Dehn zal verantwoordelijk zijn voor het business-segment Building Solutions.

De benoeming door de Raad van Commissarissen van de heer Dehn zal geformaliseerd worden na kennisgeving aan de aandeelhouders in een op 7 juli 2011 te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ('BAVA').

Vanaf 1 augustus 2011 zal de Raad van Bestuur bestaan uit Alexander van der Lof (CEO), Elling de Lange (CFO) en Arne Dehn.

Voor nadere informatie over de BAVA wordt verwezen naar de website van TKH: www.tkhgroup.com.

Haaksbergen, 23 mei 2011

Raad van Bestuur
Voor nadere informatie: J.M.A. (Alexander) van der Lof MBA,
voorzitter Raad van Bestuur
tel. (053) 5732903
website: http://www.tkhgroup.com/