Provincie Drenthe

Afsluiting N372 ter hoogte van Roden

Publicatiedatum
23 mei 2011
Type

In de periode vanaf 23 mei tot en met 15 juli 2011 voert de provincie Drenthe onderhoudswerkzaamheden uit aan de N372, gedeelte vanaf het Peizerdiep tot en met rotonde

De Zulthe.

In verband hiermee moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N372. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Vanaf 23 mei tot en met 15 juli 2011 wordt de N372 tussen het Peizerdiep en rotonde De Zulthe gefaseerd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het blijft mogelijk om bij de Dwazziewegen de N372 te kruisen. Tevens blijft het mogelijk om komend vanaf Oosteinde richting Peize te rijden.
* Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer A. Mesken van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 56 15. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.

Kaart van de provincie Drenthe

Kaart van de provincie Drenthe