Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT

Top Chef's delen kennis tijdens de tweede editie van Chef's Master Experience

Velserbroek, 19 mei 2011 - Chef's Magazine organiseert op maandag 23 mei aanstaande de tweede editie van Chef's Master Experience bij Koppert Cress, De Poel 1 in Monster. Tijdens dit evenement presenteren meer dan 25 toonaangevende bedrijven zich aan de genodigde chef-koks, restauranteigenaren en leerling-koks. Topkoks en een patissier zullen allen in eigen thema demonstraties geven met de aangeboden producten. Het evenement duurt van 13:00h- 19:30h. Bert Stomphorst van het Koetshuis gaat een sterren demonstratie geven. Jan Cremers van Cuisine de La Meuse zal Frans-Mediterraanse geheimen weggeven. Aan de Big Green Egg, de BBQ op topniveau, zal Jeroen Hazebroek van het Kookvuur samen met Leonard Elenbaas van Restaurant Pure Passie laten zien hoe de Chef van deze tijd ook hierop de beste gerechten kan maken. Patissier Hidde den Brabander van Dreams of Magnolia zal een dessert met een andere inslag laten zien. Ron Klop van Rational Frima sluit het programma met een demonstratie op de Vario cooking center. Inspiratie en innovatie De producten waarmee wordt gewerkt zijn afkomstig van de met zorg geselecteerde bedrijven, van truffels tot olijfolie, tezamen bieden deze bedrijven de juiste ingrediënten voor de demonstraties. Voor de leerling-koks zal het een informatieve dag worden, waar ze direct met leveranciers en toekomstige werkgevers kennis kunnen maken. Voor de bezoekende Chef's, managers en souschefs is het niet alleen een gezellig informeel samenzijn, maar ook een uitstekende gelegenheid om inspiratie op te doen en meer te leren over innovaties. Ook zal er ingegaan worden op duurzaamheid in de professionele keuken. Over Chef's Magazine Chef's Magazine is een maandelijkse vakblad voor de culinaire Professional. Het vakblad kent vaste rubrieken als de Fabrieksreportage, de Producttest en Chef's Chef. Chef's Magazine wordt uitgegeven door Uitgeverij Vizier. Naast Chef's Magazine geeft Vizier ook HorecaVizier, CampingVizier, Asian Horeca Vizier, Het Camping C adeau en Het Horeca Cadeau uit. Andere activiteiten van Uitgeverij Vizier zijn HorecaSite, Chef's Master Experience en op 7 & 8 november 2011 de nieuwe nationale vakbeurs Gastronomie 2011.


- EINDE PERSBERICHT




Ingezonden persbericht