Ingezonden persbericht

Gert Hofsteenge operationeel directeur Sterk Werk Communicatie Groep

Rotterdam, 23 mei 2011 - Gert Hofsteenge (55) is benoemd tot operationeel directeur van de Sterk Werk Communicatie Groep. In zijn functie draagt Hofsteenge bij aan de verdere groei van het Rotterdamse bureau en geeft hij leiding aan een team van ruim twintig media- en communicatieprofessionals. Na de sterke groei in Nederland breidt het Rotterdamse PR-bureau het werkterrein nu uit tot Vlaanderen en Wallonië.

Hofsteenge heeft uitgebreide ervaring in het internationale bedrijfsleven. Hij was als directeur bij een groot aantal bedrijven werkzaam. Zo werkte hij onder andere voor KPN, de Belgische operator BASE en adviseerde hij de overheid op tal van strategietrajecten. Hofsteenge was bij KPN Mobile onder meer verantwoordelijk voor strategie, business development & internationale participaties. Daarnaast had hij een aantal commissariaten in de internationale telecomsector. Eerder werkte Hofsteenge lange tijd op het ministerie van Justitie als internationaal beleidsambtenaar en onderhandelaar. "Met mijn ervaring en kennis wil ik bijdragen aan de groei van de Sterk Werk Communicatie Groep," zegt Hofsteenge. "Ik denk dat we alles in huis hebben om een marktleider te worden op het gebied van PR, issue management, crisiscommunicatie, media intelligence en de werving van vaste en interim communicatie professionals." Harry Scholte, algemeen directeur en oprichter van Sterk Werk Communicatie Groep, zegt blij te zijn met de benoeming van Hofsteenge. "Gert is een gedreven leider, met ruime ervaring in het operationaliseren van groeiplannen. Hij is dan ook een echte aanwinst voor onze organisatie. Hierdoor kan ik mij meer focussen op het ontwikkelen van nieuwe markten en diensten."

Over de Sterk Werk Communicatie Groep
De Sterk Werk Communicatie Groep omvat een drietal bedrijven op het gebied van PR en crisiscommunicatie, media intelligence en de werving van vaste en interim communicatie professionals. Sterk Werk Communicatie BV bouwt en beschermt reputaties en merken in relatie tot nieuws. Sterk Werk Mediamonitoring BV maakt de impact van media-exposure en het succes van PR transparant, kwantificeerbaar en kwalificeerbaar met behulp van zelf ontwikkelde media intelligence-technologie. Sterk Werk Recruitment BV detacheert professionals en selecteert en plaatst professionals en executives in communicatie, PR en woordvoering. Op het gebied van crisiscommunicatie werkt Sterk Werk Communicatie Groep samen met het COT, instituut voor veiligheids- en crisismanagement, an Aon company. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere ADP, Aon, ASR Nederland, Auping, Baker Tilly Berk, BKR, Coca-Cola, Dachser, Remeha en Unilever. Het Rotterdamse bureau, dat achttien jaar geleden werd opgericht, telt ruim twintig medewerkers en is actief in Nederland en België. Meer informatie over de Sterk Werk Communicatie Groep is te vinden op http://www.sterkwerk.nl.



Ingezonden persbericht