Gemeente Hattem

Persbericht

Hattem, 23 mei

Website Centrum voor Jeugd en Gezin Hattem live

Vandaag (maandag 23 mei) is de officiële opening van de nieuwe website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), www.cjghattem.nl. Het CJG is nu dus ook digitaal gemakkelijk te bereiken. De website is laagdrempelig en richt zich op ouders en/of verzorgers, professionals, vrijwilligers en jongeren. Er wordt informatie en advies gegeven over opvoeden, opgroeien, alcohol en drugs, jongerenactiviteiten enz.

Iedereen heeft wel eens behoefte aan informatie of een beetje steun. Bij het CJG kan men terecht met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Naast het fysieke adres op de Waag 6, kan men nu dus ook terecht op de website. Professionals kunnen informatie, kennis en ervaringen delen en ook jongeren kunnen hier terecht voor informatie of advies. Het doel van de site is om de communicatie te bevorderen tussen de doelgroepen en het CJG.

Informatie en advies
Naast de informatie op de site, is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen per e-mail of door middel van een contactformulier. Dit kan ook anoniem. Binnen 48 uur wordt er een deskundig antwoord gegeven. Dit is mede mogelijk omdat in het CJG een groot aantal professionele organisaties samenwerkt.