Politie Noord- en Oost Gelderland


Geachte redacties,


Persvoorlichting van de regio Noord- en Oost-Gelderland, is vandaag


- maandag 23 mei 2011 (-wegens een afdelingsbijeenkomst-) vanaf 12.00 uur niet meer bereikbaar.


Bij incidenten van enige omvang, worden de taken waargenomen door de collega voorlichters van de regiopolitie IJsselland.
De telefoon van Noord- en Oost-Gelderland wordt vanaf 12.00 uur automatisch doorgeschakeld.
U kunt bij die zeer dringende gevallen het normale en gebruikelijke nummer van NO-Gelderland kiezen. (055 - 543 6069)


Dinsdagmorgen 24 mei zijn de persvoorlichters van NO-Gelderland weer normaal bereikbaar ! !


Met excuus voor het ongemak !

|     |Harderwijk, Heerde - Tweemaal rijden zonder rijbewijs     |

De politie heeft zondagavond 22 mei een 16-jarige jongen uit Harderwijk bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs op een bromfiets op het Zeepad in zijn woonplaats.


De jongen reed rond 21:00 uur met hoge snelheid over het fietspad. Eenmaal staande gehouden bleek dat de jongen niet in het bezit was van een rijbewijs. De bromfiets was van een vriend van de jongen.


De 16-jarige heeft een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs, een te hoge snelheid en beide kregen een bekeuring voor het rijden op het fietspad.


Vrijdagavond 20 mei kreeg een jongeman van 29 uit Apeldoorn eenzelfde bekeuring. Hij reed zonder rijbewijs op een snorfiets op de Eperweg in Heerde.


2011069675 + 2011069461

|     |Vaassen - Auto-inbraak                                    |

In de nacht van zaterdag op zondag 22 mei is er ingebroken in een auto aan de Krugerstraat in Vaassen. Er is onder andere een autoradio, cosmetica en gereedschap gestolen.


De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Krugerstraat. Men heeft vermoedelijk een slot geforceerd om binnen te komen. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak.


2011069562

|     |Nunspeet - Autoradio's weg uit bedrijfsbusjes             |

In het weekend van vrijdag op zondag 23 mei is er ingebroken in een aantal bedrijfsbusjes aan de Energieweg in Nunspeet. De buit bedraagt voornamelijk autoradio's.


De bedrijfsbusjes, eigendom van één onderneming, stonden geparkeerd op een bedrijventerrein aan de Energieweg. Het is nog onbekend hoe men in de busjes is gekomen.
De politie is een onderzoek gestart naar de inbraken.


2011069737


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --