Persbericht

23 mei, 2011

BullGuard gaat samenwerking aan met The Phone House ~ Antivirussoftware van BullGuard in supportlicentie van Geek Squad ~

The Phone House Nederland, onderdeel van Europa's grootste onafhankelijke retailer in mobiele telecommunicatie The Carphone Warehouse Group, heeft begin dit jaar Geek Squad op de Nederlandse markt geĂŻntroduceerd. Geek Squad levert technische ondersteuning aan zowel klanten als niet-klanten van The Phone House en maakt gebruik van antivirussoftware van BullGuard. BullGuard is specialist in gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van PC's en mobiele apparaten. De Nederlandse samenwerking met Geek Squad via The Phone House is het resultaat van een Europese samenwerking tussen BullGuard en The Carphone Warehouse / The Phone House die per 1 juni aanstaande officieel van start zal gaan.

De samenwerking met Geek Squad houdt ondermeer in dat bij aankoop van een smartphone, laptop of tablet PC de optie gegeven wordt daar een supportabonnement bij af te sluiten. In die supportlicentie zit onder andere antivirussoftware van BullGuard voor mobiele telefoons en PC's. Afhankelijk van waar de licentie voor wordt gebruikt, de smartphone, laptop of tablet PC, zal de juiste antivirus worden geactiveerd. "Wij zijn verheugd met het partnerschap met The Phone House, zegt Filip Van Ryn, country manager Benelux van BullGuard. "Mobiele beveiliging wordt steeds belangrijker, dit is duidelijk een groeimarkt. Wij zijn met onze producten klaar om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen."

"Bij The Phone House staat service voorop", aldus Peter Swagerman, Customer Management Director van The Phone House Nederland. "Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Met Geek Squad ondersteunen wij bezitters van smartphones bijvoorbeeld bij het instellen en dagelijks gebruik van hun toestel. Toestellen worden steeds geavanceerder en goede ondersteuning is belangrijk. Met Geek Squad en BullGuard kunnen wij onze klanten een optimale service bieden."