Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 23 mei 2011

Banenmatch verslaat Monsterboard

Gratis vacaturesite op weg naar eerste plek

Gratis vacaturesite Banenmatch heeft Monsterboard verslagen in aantal vacatures. Het marktaandeel van Banenmatch steeg de afgelopen week met 1,2%, een stijging die zelden voorkomt. Het marktaandeel van andere vacaturesites daalde of steeg slechts licht met maximaal 0,3%.

De doelstelling van Banenmatch is om binnen enkele maanden Nationale Vacaturebank voorbij te streven en de grootste vacaturesite van Nederland te zijn. Banenmatch groeit het snelst in werkgevers, met name MKB klanten weten de weg te vinden naar de website. Deze snelle groei levert een direct voordeel op voor werkzoekenden. De kans op een nieuwe baan neemt sterk toe door de grote diversiteit van het aanbod.

Banenmatch biedt ruim 17.000 vacatures aan van ruim 1.800 werkgevers. Wekelijks plaatsen gemiddeld 100 nieuwe werkgevers hun vacatures op www.banenmatch.nl. Rogier Visser, Commercieel Directeur van Banenmatch: 'De kostbare commerciële vacaturesites lijken hun beste tijd gehad te hebben. Waarom zou je honderden tot duizenden euro's per maand betalen, als je vacatures gratis kunt plaatsen en gratis toegang hebt tot een zeer grote cv database?'

Over Banenmatch

Banenmatch is de grootste gratis vacaturesite van Nederland. Zij heeft procentueel de meeste directe werkgevers als klant, andere vacaturesites bedienen vooral uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus. Het overgrote deel van de werkgevers zijn MKB ondernemers die hun vacatures eerder niet of zeer zelden online plaatsten. Banenmatch wil voor MKB ondernemers laagdrempelig en voor werkzoekenden een welkome aanvulling zijn.

bron: http://recruitmentmatters.nl/2011/05/23/vacaturesite-top-10-verdere-daling/

Meer informatie vindt u op www.banenmatch.nl.

##########



Ingezonden persbericht