Ingezonden persbericht




Persbericht Utrecht/Nieuwegein, 23 mei 2011

St. Antonius Ziekenhuis start campagne Welkom in onze wereld

Met passie en betrokkenheid de patiÑ'nt centraal

Topzorg bieden aan onze patiënten, daar draait het in het St. Antonius Ziekenhuis om en daar werken we hard aan. Veel van onze medewerkers en medisch specialisten worden gedreven door een diepe wens iets voor de patiënt te willen betekenen, om elke patiënt datgene te bieden wat hij of zij nodig heeft. Die betrokkenheid maakt dat ons werk niet zomaar werk is. Het is onze passie. Die passie en trots staat de komende tijd centraal in de campagne Welkom in onze wereld. Een wereld waar de patiÑ'nt logischerwijs niet graag komt. Maar waar de patiÑ'nt, als hij er toch moet zijn, altijd op het St. Antonius kan rekenen.

Die trots dragen we uit, inspireert ons en motiveert ons. De dokter, de verpleegkundige, de ICT-er en de schoonmaker. Voor onze patiënten nemen wij nét dat stapje extra. Omdat we willen dat patiënten zich thuis voelen in onze wereld. Een wereld met topartsen en de modernste apparatuur, maar vooral met gepassioneerde medewerkers. Mensen die naar je luisteren, kijken en vervolgens de best mogelijke zorg verlenen. In een aangename sfeer.

Wat houdt de campagne in?

* 17- 27 mei: herhalingen tv-serie In het ziekenhuis, elke werkdag om 16.30 uur op Ned. 2
* 23 mei: aftrap met uitdelen van ''passie''-ijsjes aan bezoekers en patiÑ'nten in het St. Antonius Ziekenhuis (locatie Nieuwegein)
* 24 mei - 13 juni: abri's in Utrecht e.o.

* 24 mei - 6 juni: radiocommercial op Radio M

* 2 juni en 8 juni: advertenties in diverse huis aan huis-bladen
* 23 mei -- zomervakantie: Antonius.nl met gepassioneerde verhalen van medewerkers

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op antonius.nl