Gemeente Oldebroek


Volop sport- en culturele activiteiten in de gemeente Oldebroek

Sportclinics

De komende weken worden er volop sport- en culturele activiteiten georganiseerd. Voor 4 - 12 jarigen worden verschillende sportinstuiven gegeven in o.a. de kernen Wezep (i.s.m. het project Goed Bezig) Noordeinde, Oosterwolde, t' Loo en Oldebroek. Tijdens deze clinics, die kinderen vrijblijvend kunnen volgen, maken zij kennis met sporten als basketbal, trefbal en straattennis.

Dans en muziek
In samenwerking met KIKC (Cultuurmakelaar Laura Biesheuvel), sportvereniging SOS Oldebroek en diverse muziekverenigingen en bijna alle scholen uit de gemeente Oldebroek is een programma samengesteld waarbij dans en muziek centraal staat. De komende weken volgen kinderen onder schooltijd een workshop dans en muziek. Ter afsluiting wonen de kinderen van groep 5 t/m 8 een muziek c.q. dansvoorstelling bij.

Pauzeactiviteiten
De komende weken wordt ook invulling gegeven aan pauzeactiviteiten op de basisscholen de Bron, Noordermerk en de Wereldweide. Combinatiefunctionaris Alwin Kelderman gaat voor alle groepen verschillende tik- en balspelen doen. Dit met als doel de kinderen bekend te maken met nieuwe activiteiten waarmee ze in de pauze gemakkelijk in beweging komen.

Voor uitgebreide informatie en voor de sportkalender, (waarin bovengenoemde activiteiten terug te vinden zijn), kunt u terecht op: www.oldebroek.nl, 'samenleving', 'sport'. U kunt ook contact opnemen met Alwin Kelderman, telefoonnummer: 06 54 98 72 67 / akelderman@oldebroek.nl of Michel de Boer, telefoonnummer: 06 130 88 578 / mdboer@oldebroek.nl.