SMSANDBUY.COM: Timing of gokken?


HARDERWIJK, 20110523 -- Smsandbuy.com staat nu iets meer dan een jaar online. Vooral in de eerste maanden rees regelmatig de vraag of zij een gokvergunning hadden. Volgens de eigenaren van smsandbuy.com is een gokvergunning echter niet nodig. Je koopt namelijk pas een artikel nadat je de prijs hebt opgevraagd middels het sturen van een sms’je.

Nadat de sms door de computer ontvangen is, wordt een tweetal sms’jes teruggestuurd.  In de eerste sms ontvang je de actuele prijs en in het 2e bericht een kortingscode, waarmee je diverse artikelen kunt bestellen met een leuke korting, zodat je de investering van je sms’je (2x €1,50) weer direct hebt terugverdiend.

Wel is het handig om te weten, hoe snel de prijzen dalen.  Dat hangt echter af van van het artikel.  Artikelen zoals een iPhone, iPad of Mi-Moneda ketting zijn nu eenmaal populairder dan andere artikelen.

De kunst is om op het juiste moment toe te slaan!  Als je het systeem een beetje door hebt, koop je altijd goedkoper dan elders mogelijk is.  Ook je investering van (soms meerdere) sms’jes heb je dan al snel terugverdiend.

Dan is het natuurlijk ook heel belangrijk om te weten, dat je artikelen bestelt via een gerenommeerd bedrijf.  Als je googlet, dan vind je nergens een negatieve recensie.  Dat kan ook niet, omdat de service die SMS and BUY de gebruikers en de kopers biedt, als abnormaal hoog wordt ervaren.


SMS and BUY is opgericht door het ondernemersechtpaar Berry en Helma van Thiel.  Samen bestieren zij deze onderneming die een succesvolle toekomst tegemoet gaat door het slimme systeem waarmee www.smsandbuy.com werkt.