Watersportverbond - KNWV


* Home

Crewmembers gezocht voor Delta Lloyd Regatta 2011

donderdag 28 april 2011

Van dinsdag 24 t/m zondag 29 mei 2011 wordt in Medemblik wederom de Delta Lloyd Regatta georganiseerd. Dit evenement voor Olympische Klassen is één van de belangrijkste Olympische wedstrijden van de wereld en wordt dit jaar alweer voor de 27e keer georganiseerd.

Om dit allemaal te kunnen organiseren zijn er natuurlijk voldoende medewerkers nodig. Het organisatiecomité zoekt daarom naar
vrijwilligers die onder andere mee kunnen helpen tijdens de opbouw (vrijdag, zaterdag, zondag en maandag) voorafgaand aan het evenement en gedurende het evenement op de wal. Ook zijn ze nog op zoek naar hulp voor de comités op het water. De voorkeur gaat uit naar personen die de hele periode beschikbaar zijn.

Iets voor jou?
Als vrijwilliger maakt je deel uit van de officiële Delta Lloyd Regatta Crew. Eten en drinken worden voor je geregeld en onderdak ook, indien nodig. Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding, wacht dus niet te lang met reageren! Mocht je het je leuk lijken om dit jaar mee te helpen, dan kun je via Joost Zuure (joost.zuure@trefpunt.nl) je aanmelden bij het organisatiecomité (www.deltalloydregatta.org).