ActiveView


Barracuda Xperience 2011

Kom ook naar de Barracuda Xperience op 24 mei in Inn Style in Maarssen!

Barracuda Xperience 2011 - Next Generation Security

In één dag alle geheimen van Next Generation Security ontdekken? Kom dan naar de Barracuda Xperience 2011 op 24 mei 2011 bij Inn Style in Maarssen. Met een inspirerend programma zet Barracuda samen met haar partner ActiveView de tanden in Next Generation Security.

Ervaar zelf bedreigingen
Nieuwe ontwikkelingen integreren razendsnel binnen het MKB. Denk aan Social Media, iPads, virtualisatie en Cloud Computing. Overal kunnen werken is tegenwoordig een hot item. Zeker voor uw bedrijfscontinuïteit en productiviteit. Nieuwe bedreigingen liggen echter op de loer. Graag laten we u die bedreigingen zelf ervaren. Om zo bewuster te worden van de risico's.

Krachtige security update in 1 dag
Als deelnemer ontvangt u een krachtige, allesomvattende security update. U kunt de security risico's voor uw organisatie inschatten. En aansluitend een passende oplossing kiezen. Laat u inspireren door ervaren gastsprekers, neem de tijd om effectief te netwerken en ontmoet interessante businesspartners.

Meld u snel aan
Geïnteresseerd in Next Generation Security? U bent van harte welkom op dinsdag 24 mei bij Inn Style in Maarssen. Meld u nu aan op www.barracudaexperience.nl. En u bent in één dag weer helemaal up-to-date.

Schrijf snel in, want er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging per mail.