Gemeente Ede

donderdag, 12 mei 2011

Inspraakdag over het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied

De commissie Ruimtelijke Ontwikkeling van Ede organiseert een inspraakdag voor burgers, instellingen en organisaties over het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied op dinsdagmiddag 24 mei 2011 om 14.00 uur in het raadhuis (ingang Bergstraat).

In het kader van de actualisering en digitalisering van bestemmingsplannen is het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied in procedure gebracht.
Op 30 juni zal de gemeenteraad het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied vaststellen. De raadsfracties vinden het belangrijk vóóraf te weten hoe u over dit bestemmingsplan denkt en of u wellicht andere suggesties heeft. Daarom nodigt de gemeenteraad u van harte uit uw reactie te geven tijdens de vergadering van de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling op 24 mei 2011. De raadsleden zijn op deze dag aanwezig om uw mening te horen en deze mee te nemen in hun beraadslaging.

Aanmelden voor een inspraakreactie

U kunt zich tot en met woensdag 18 mei 2011 aanmelden voor het inspreken op het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied via agrarischbuitengebied@ede.nl. U kunt uw aanmelding ook telefonisch doorgeven: (0318) 68 05 17.
Bij aanmelden graag het volgende vermelden:

* uw naam

* uw adres

* uw telefoonnummer

* het onderwerp dat u ter sprake wilt brengen

Voor elke inspreker reserveren wij maximaal 5 minuten spreektijd.

Agrarisch Buitengebied

Het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied kunt u bekijken en downloaden via de website www.ede.nl.