Gemeente Voorschoten

rotonden aan ter adoptie

De gemeente Voorschoten biedt rotonden aan ter adoptie

Rotonden hebben een belangrijke verkeerskundige functie. Daarnaast zijn het ook representatieve plekken, waar dagelijks honderden mensen langs komen. Mooi ingerichte en goed verzorgde rotonden zijn een visitekaartje voor Voorschoten. Om ook ondernemers actief te betrekken bij het onderhouden van de openbare ruimte in het dorp, stelt de gemeente vier rotonden voor adoptie beschikbaar. Een bedrijf of organisatie zorgt er daarbij voor dat de rotonde er door inrichting en onderhoud tiptop uitziet. Als tegenprestatie kan men op de rotonde borden plaatsen met de bedrijfsnaam en/of logo.

Waarom laat de gemeente rotonden adopteren?

'Adoptie van rotonden draagt bij aan een afwisselende, verzorgde en aantrekkelijke openbare ruimte. Daarnaast kunnen bedrijven en instanties een bijdrage leveren aan de openbare ruimte: niet alleen de gemeente, maar samen hebben we de zorg voor ons dorp', aldus wethouder Inge Adema-Nieuwenhuizen.

Aanmelden

Wilt u uw bedrijf aanmelden, reageer dan snel! Alle hoveniers en aanverwante bedrijven uit Voorschoten, Leidschendam-Voorburg of Wassenaar kunnen zich vanaf nu schriftelijk bij de gemeente aanmelden. Van deze partijen wordt een kwalitatief hoogwaardig ontwerp en beheerplan voor de rotonde verwacht. Uiteindelijk wordt met vier private partijen een sponsorovereenkomst afgesloten.

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op: www.voorschoten.nl/rotonden

* 24 mei 2011