Cebuco

Martijn Regtvoort wint AMMA

24 mei 2011

Donderdag 19 mei is Martijn Regtvoort, accountmanager van de Persgroep Advertising, uitgeroepen tot Mediavertegenwoordiger van het jaar.

Tijdens de tiende Annual Masters of Media Awards (Amma's) won Martijn de Carl Lipp-prijs en werd hij de beste mediavertegenwoordiger van 2010. Presentator Peter van der Vorst `kroonde' bij deze `Royal AMMA's' in de Beurs van Berlage Martijn voor zijn rol als dagbladvertegenwoordiger. Een grootse prestatie, het is 9 jaar geleden dat deze prijs voor het laatst naar een dagbladvertegenwoordiger ging.

De Carl Lipp-prijs wordt toegekend aan de mediavertegenwoordiger die het best aan de gestelde criteria voldoet. Door middel van een enquête onder mediabureaus en adverteerders wordt de shortlist bepaald. De hoofdjury heeft daarna, met behulp van de enquêteresultaten, de nominaties en de winnaar bepaald. Martijn Regtvoort scoorde volgens de jury en de ondervraagden het best op de criteria voor deze prijs: Ambassadeur van medium o Goed media-advies o Verstand van het vak o Servicegericht o Denkt mee, draagt oplossingen aan en Proactiviteit.
*