Gemeente Zutphen

Voorsterallee tot 18 juli gedeeltelijk afgesloten

Deze week is de gemeente in opdracht van de provincie begonnen met het verplaatsen van de riolering in de Van Drinenstraat en de Voorsterallee. De werkzaamheden duren tot 18 juli. Tot die tijd is de Voorsterallee tussen de Van Suchtelenstraat en de Van Drinenstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid via eenrichtingswegen, om de verkeersveiligheid te waarborgen. Verkeer komend vanaf de Kapperallee, dat de wijk Voorsterallee- zuid in wil, wordt omgeleid via De Gijsbert van Oostveenstraat. Verkeer dat de wijk Voorsterallee-zuid uit gaat en richting Eefde Deventer wil, wordt omgeleid via de Wijnhofstraat, het Kerkpad, de Kapperallee en de Kleine Omlegging. Fietsverkeer uit de wijk Voorsterallee-zuid en Voorsterallee-noord kunnen gebruik maken van de fietstunnel bij de van Drinenstraat om richting het centrum of de Mars te fietsen.

Direct aanwonenden aan het gebied waar de werkzaamheden plaatsvinden (een deel van de Voorsterallee en de van Drinenstraat) zijn per brief geïnformeerd door de aannemer. Voor vragen, opmerkingen en meer informatie zie: www.zutphen.nl/N348 of bel met de gemeente via 140575.