Persbericht

ARC Advisory Group positioneert Manhattan Associates als leidend leverancier van Warehouse Management-systemen Manhattan's WMS leidend in 21 van de 31 categorieën

Nieuwegein, 24 mei 2011 - Manhattan Associates, leverancier van supply chain optimalisatie-oplossingen, is gepositioneerd als leidend leverancier van 'complete WMS-software en -diensten' in ARC Advisory Group's Warehouse Management Systems Worldwide Outlook: Market Analysis and Forecast Through 2015.

ARC Advisory Group belicht in zijn jaarlijkse prognose 80 WMS-leveranciers en geeft een gedetailleerde analyse en prognose af voor de marktontwikkelingen tot 2015. De Manhattan Associates Warehouse Management-oplossing heeft een eerste plaats behaald in de volgende categorieën:


1. Total WMS Software and Services

2. Suppliers of WMS Software

3. Base WMS Software

4. WMS for Service Revenues

5. WMS Implementation Services

6. WMS Maintenance Services

7. WMS in North America

8. WMS in Latin America

9. WMS to Tier 1 Customers

10. WMS to Tier 2 Customers

11. WMS to Tier 3 Customers

12. Wholesale/Distributors

13. Retail

14. Apparel Retailers

15. Grocery/Food & Beverage Retailers

16. Home Improvement Retailers

17. Department & General Merchandise Retailers
18. Logistics Sector

19. Core WMS Modules

20. Labour Management Systems

21. Warehouse Analytics

"Manhattan's positionering in ARC's Warehouse Management Systems Worldwide Outlook demonstreert ons unieke vermogen om geïntegreerde oplossingen te bieden die onze klanten snel succes opleveren, maar ook waarde voor de lange termijn bieden", zegt Pieter Van den Broecke, managing director Centraal-Europa bij Manhattan Associates. "Naast Manhattan's nummer 1-positie in de bovenstaande 21 categorieën, hebben we een mooie top 5-notering behaald in ARC's regionale 'EMEA'-categorie. Nog belangrijker: we zijn één van de slechts twee leveranciers in deze top 5 die hun marktaandeel dit jaar hebben vergroot. Manhattan kende een sterk jaar in EMEA. Onze regionale year-on-year omzet groeide met 15 procent."

"Onze volledige suite van Distribution Management-oplossingen is ontworpen om onze klanten flexibiliteit te bieden en de mogelijkheid om bij groei van hun supply chain-netwerken aanvullende oplossingen te koppelen, zoals Distributed Order Management, Extended Enterprise Management en Labour Scheduling", vervolgt Pieter Van den Broecke. "Manhattan werkt met klanten in meer dan zestig landen en beschikt wereldwijd over zeer uitgebreide systeemimplementatie- en ondersteuningscapaciteiten. Dit draagt ertoe bij dat niet alleen lokaal opererende organisaties Manhattan Associates verkiezen als supply chain-systeemleverancier, maar ook bedrijven met internationale operaties die hun infrastructuur van supply chain-systemen binnen de verschillende markten willen standaardiseren."

Manhattan Associates' Warehouse Management, de centrale oplossing binnen de Distribution Management-suite van het Manhattan SCOPE®-portfolio, is ontworpen om iedere component in het distributiecentrum - ruimte, mensen, voorraad en apparatuur - te optimaliseren. Hiermee is het mogelijk optimaal gebruik te maken van de beschikbare mensen en middelen, orders sneller en nauwkeuriger te verwerken, ruimte te besparen en voorraden te verlagen. Warehouse Management is bovendien ontwikkeld voor een optimale samenwerking en communicatie met een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners.

Ontvang up-to-date product, klant- en partnernieuws direct van Manhattan Associates op Twitter en Facebook. Ga naar http://www.twitter.com/ManhAssocBNLom het laatste nieuws te volgen en word lid van de Manhattan Associates Facebook-groep op http://www.facebook.com/ManhattanAssociates.

(491 woorden)