TomTom


TomTom inruilactie helpt automobilisten in heel Europa bij het ontwijken van files

May 24 2011

TomTom inruilactie helpt automobilisten in heel Europa bij het ontwijken van files

~ Automobilisten in heel Europa kunnen geld besparen op de nieuwste TomTom systemen met HD Traffic door hun oude navigatiesysteem in te ruilen ~

Amsterdam, 24 mei 2011- Vandaag lanceert TomTom een Europese inruilactie als onderdeel van de nieuwe internationale marketingcampagne. Automobilisten die hun oude navigatiesysteem - ongeacht het merk - inruilen voor een connected TomTom LIVE systeem kunnen EUR50,- terug krijgen.

"Met onze inruilactie door heel Europa willen we meer mensen helpen de voordelen van connected navigatie met HD Traffic te ervaren," zegt Corinne Vigreux, Managing Director Consumer bij TomTom. "In ons Verkeersmanifest tonen we belang te hechten aan het verminderen van verkeersopstoppingen. Daarom stimuleren we automobilisten met deze inruilactie om TomTom HD Traffic te gaan gebruiken en om hun oude navigatiesysteem in te ruilen."

Tijdens de actie kunnen automobilisten hun oude navigatiesysteem, ongeacht merk of type, inruilen voor een TomTom systeem met de toonaangevende TomTom HD Traffic dienst. Met TomTom HD Traffic weten bestuurders precies hoe laat ze aankomen op bestemming en krijgen ze altijd de snelst mogelijke route om de files heen. TomTom HD Traffic levert iedere twee minuten nauwkeurige verkeersinformatie, dit is zo'n zeven keer vaker dan elke andere aanbieder.

Bestuurders profiteren ook van de aanvullende LIVE Services, inclusief vaste en mobiele Flitsers en de intuïtieve Local Search die hen naar Nuttige Plaatsen als restaurants, hotels en winkels leidt.

Door het nieuwe TomTom systeem online te registreren en het oude navigatiesysteem naar TomTom op te sturen, nemen consumenten deel aan de inruilactie. Na ontvangst wordt het retourbedrag binnen dertig dagen overgemaakt.

Voor meer informatie over de inruil en de Break Free campagne, bezoek www.tomtom.com/breakfreepromo