Ervaren expert in openbare veiligheid, wetshandhaving en bedrijfsveiligheid bij 3i-MIND benoemd als Chief Sales Officer

Chris Wooten gaat snelgroeiende verkoopoperaties van 3i-MIND leiden

FORT LEE, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- 20110524 --

3i-MIND, een vooraanstaande producent van softwareoplossingen voor gevarenbeheer heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Chris Wooten als chief sales officer van het bedrijf. Wooten is de meeste recente aanvulling aan de 3i-MIND-staf van internationaal bekende experts die humane intelligentie met de meest geavanceerde technologie integreren. Hierdoor kunnen klanten gevaren identificeren en risico' s wereldwijd hanteren.

Chris Wooten, 3i-MIND chief sales officer. (Photo: Business Wire)

Chris Wooten, 3i-MIND chief sales officer. (Photo: Business Wire)

In deze rol zal Wooten voor 3i-MIND toezicht houden op alle verkoop- en bedrijfsontwikkelingsstrategieën. Hiertoe behoren toonaangevende partnerschapstrategieën, met een uitbreiding van het verkooppersoneel van het bedrijf wereldwijd, en de synergie van marktgerichte strategieën in alle verticale sectoren van de bedrijven. Deze aankondiging van de benoeming van Wooten volgt op de recente aankoop van 3i-MIND van iJET, de toonaangevende leverancier van operationeel risicobeheer die predictive intelligence, technologie en response services levert.

“Chris brengt het snelgroeiende en dynamische team van 3i-MIND meer dan 23 jaar ervaring in effectieve groeistrategieën waarbij hij een solide reputatie in de sector van openbare veiligheid en wetshandhaving heeft opgebouwd,” zei Yali Harari, CEO van 3i-MIND. “Chris deelt onze visie en verbintenis door een hefboomeffect te creëren voor humane intelligentie en technologie bij het vinden van een nieuwe en betere manier voor de identificatie en behandeling van gevaar en de respons hierop. Hij is een ongelooflijk waardevolle toevoeging aan het team van 3i-MIND en zal een enorme hulpbron voor onze klanten betekenen.”

Vóór zijn inlijving bij 3i-MIND was Wooten afdelingsdirecteur bij NICE Systems, Ltd. (NASDAQ:NICE), toonaangevend leider in de gegevensverzameling en analyse voor ondernemingen, veiligheids- en wetshandhavende instanties.

Zijn expertise ligt op het terrein van de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën, partnerschapontwikkeling, de groei van verkooppersoneel en de verkoop van bedrijfssoftware. Wooten heeft verschillende seniorposities bekleed, waaronder vicepresident en general manager voor Noord- en Zuid-Amerika bij Thales Contact Solutions, Ltd.; vicepresident voor de verkoop bij JTECH Communications Inc.; en distributiemanager voor de zuidoostregio bij Motorola

“De onvoorspelbare wereld van vandaag vereist een totaal nieuwe, meer allesomvattende benadering voor het beheer van gevaren,” aldus Wooten. “Zelfs de beste technologie kan de noodzaak van humane intelligentie niet vervangen; 3i-MIND behelst beide. Ik vind het zeer spannend deel uit te maken van de ontwikkeling van een bedrijf dat over de visie, de hulpmiddelen en de mensen beschikt om nieuwe vorm te geven aan de manier waarop bedrijven, regeringen en wetshandhavende instanties gevaren identificeren en hierop anticiperen. Dit stelt hen in staat risico te beheren voor een betere bescherming van hun mensen en organisaties.”

Over 3i-MIND

3i-MIND verricht baanbrekend werk binnen een nieuwe categorie die gebruik maakt van gegevens, operationele know-how en menselijke intuïtie die de waarde van informatie en inzichten enorm verhogen. Tot onze klanten behoren de meest veeleisende overheids- en beveiligingsorganisaties, stedelijke autoriteiten en organisaties voor wetshandhaving. We passen baanbrekende technologieën, machinale leerprocessen, modellering en systemen voor ondersteuning van besluitvorming toe binnen ons eigen 3i-MIND-framework. Hierdoor wordt het eenvoudiger actuele en uitgebreide kennis te vergaren, zelfs in de meest complexe omgevingen. Voor meer informatie, volg ons op Twitter @3iMIND of ga naar www.3i-mind.com.

Foto’s/Multimediagalerij beschikbaar op http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6731073&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
3i-MIND
Carol Bradford, 202-478-3588

Mobiel: 202-758-8611