Ingezonden persbericht


Persbericht

Dát eten we vandaag!

Sinds vorige week is er een nieuwe en revolutionaire iPad-applicatie te koop in the appstore: MealGuru. MealGuru geeft antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?' en houdt daarbij ook rekening met persoonlijke voorkeuren en een gezonde variatie. MealGuru is tijdens de introductieperiode aantrekkelijk geprijsd voor slechts ¤ 2,99.

Het is misschien wel de meest gestelde vraag in elk gezin: 'Wat eten we vandaag?' Vele kookboeken, receptenpagina's op internet en tegenwoordig ook app's worden erop nageslagen om iets lekkers op tafel te zetten wat iedereen lust. Dat kost veel tijd en daarom vallen de meeste mensen terug op het vertrouwde repertoire: pakweg 10 gerechten die iedereen in het gezin lust en gemakkelijk gekookt kunnen worden. Zo wordt eten wel een beetje saai en weinig gevarieerd.

MealGuru maakt gevarieerd eten gemakkelijk. Deze Engelstalige iPad-applicatie presenteert weekmenu's die precies zijn afgestemd op de persoonlijke voorkeur van alle gezinsleden. Geen bietjes, regelmatig vegetarisch, dol op pasta? Het is allemaal in te stellen, zodat het weekmenu voldoet aan de wensen. De recepten zijn gezond, uitgebalanceerd, eenvoudig te bereiden en erg lekker. MealGuru maakt ook heel gemakkelijk een boodschappenlijst die je naar je mailbox kunt laten sturen.

MealGuru bevat bij aankoop 280 recepten voor de dagelijkse maaltijd, variërend van pastagerechten en zomerse salades tot maaltijdsoepen en wokschotels. In totaal zijn er 250 basisrecepten en 3 aanvullende 'kookboeken' met ieder 10 recepten in de categorie 'maaltijdsoepen', 'supersnel' en 'kids'. Ruim voldoende basisrecepten voor een gezonde inspiratie voor de doordeweekse maaltijd!

Sinds de introductie staat MealGuru hoog in de top 100 in de rubriek Lifestyle apps. De app wordt goed gewaardeerd met vooral 5 sterren-reviews. Een van die waarderingen: "Wat een super app! Lekker gevarieerde recepten die snel zijn klaar te maken. We eten al de hele week nieuwe dingen. Weer eens wat anders dan de wereldse gerechten en AH- combinatie maaltijden. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan deze app en daarom 5 sterren. Aanrader!"

MealGuru is ontwikkeld door EMP company, een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van applicaties die het leven gemakkelijker en gezonder kunnen maken.

MealGuru kost nu ¤ 2,99 in de App store.

Meer informatie:
Website: www.themealguru.com
Twitter: http://twitter.com/themealguru
Facebook: http://www.facebook.com/pages/MealGuru/190278310990504 Foto en film materiaal: http://pressdoc.com/p/000fqf



Ingezonden persbericht