Ingezonden persbericht


Garansys behaalt hoogste score op betrouwbaarheid software

IT-dienstverlener dringt door tot top 10 van ICT-dienstverleners in Computable ICT Services Guide 2011

Utrecht, 24 mei 2011 - Garansys scoort op het gebied van betrouwbaarheid een gedeelde eerste plaats in de branche (sector development), in het jaarlijkse onderzoek van de Computable ICT Services Guide. In opdracht van Computable voert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks een onderzoek uit onder ICT-managers en -professionals. Daarbij beoordelen de respondenten ICT-dienstverleners op vaktechnische deelgebieden en op onderwerpen als kennis, betrouwbaarheid, prijs en klantcontact. Garansys is een initiatief van de Caesar Groep. Het is voor het eerst dat Garansys een top tien-notering behaalt bij het Computable-onderzoek. Het bedrijf eindigde op de vierde plaats in de categorie Development. Op het aspect van betrouwbaarheid scoorde het bedrijf samen met een andere deelnemer het hoogst in de markt met een 7,70. Ook op de onderwerpen kennis en het nakomen van afspraken eindigde Garansys hoog. Het bedrijf kreeg een 7,25 voor kennis en een 7,45 voor het nakomen van afspraken. Garansys kreeg eveneens een ruime voldoende voor prijs, kwaliteit en communicatie.

"Wij zijn erg bij met deze uitslag", zegt Luc Spaas, commercieel verantwoordelijke van Garansys. "De hoge score op betrouwbaarheid in het Computable-onderzoek bewijst dat onze unieke focus op 'afspraak is afspraak' en het bieden van resultaatgaranties, zijn vruchten afwerpt. Klanten ervaren dat we in de praktijk brengen wat we beloven."

Bij alle IT-projecten en applicatiebeheer- en consultancydiensten die Garansys levert, is altijd sprake van een gegarandeerde deliverable. Het bedrijf kan dit waarmaken dankzij een aanpak die is gebaseerd op de Theory of Constraints (TOC) van managementgoeroe Goldratt. Garansys heeft deze theorie vertaald naar IT, waardoor het bedrijf in staat is continu betrouwbare oplossingen aan zijn klanten te leveren. Een praktisch voorbeeld is het project dat Garansys bij scheepsschroevenfabrikant Wärtsilä in Drunen uitvoerde. Garansys moderniseert het applicatielandschap bij dit Finse bedrijf. De eerste twee grote deelprojecten zijn op tijd en binnen budget opgeleverd. Zij bieden nu al de tijdwinst die Garansys in het voortraject voorzag.

###
Over Garansys
Garansys staat voor 'afspraak is afspraak' in de IT. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is een initiatief van de Caesar Groep. Bij Garansys, gevestigd in Utrecht, werken ruim vijftig mensen. De IT-projecten en applicatiebeheer- en consultancydiensten van Garansys worden geleverd met een gegarandeerde deliverable en een garantie op tijd en op budget. Klanten bevinden zich zowel in de profit- als non-profit sector en zijn vooral ondernemende (IT)managers. Garansys blinkt uit in het waarmaken van IT-afspraken die noodzakelijk zijn voor een organisatie om haar doelstellingen te kunnen realiseren. Hiervoor heeft zij een specifieke aanpak ontwikkeld, op basis van de 'Theory of Constraints' van managementgoeroe Goldratt. Deze filosofie is vertaald naar IT: TOC-IT. Meer informatie is te vinden op www.garansys.nl.




Ingezonden persbericht