Ingezonden persbericht


Persbericht

24 mei 2011

The House of Rising
Address Reguliersdwarsstraat 41, 1017 BK Amsterdam. Geopend dinsdag t/m donderdag van 12.00-01.00 uur -

vrijdag en zaterdag 12:00-03:00

zondag 16:00 - 01:00

Gesloten maandag.

Informatie www.thehouseofrising.com

The House of Rising, een creatief platform in Amsterdam organiseert een 'DRAG' feest voor goede doelen.

Binnenkort gaat in Amsterdam een nieuw evenement van start genaamd, DRAG HOUSE in The House of Rising. The House of Rising is een onderneming op het gebied van mode en cultuur, gericht op opkomende maar nog niet gevestigde mode ontwerpers, muzikanten en kunstenaars met als doel deze ondersteuning te bieden bij de ontplooiing van hun artistieke, persoonlijke en commerciële potentie.

Unieke merken en producten

Je kan in The house of Rising terecht voor mode, muziek en kunst. Met andere woorden, verschillende domeinen die elkaar mooi aanvullen. Het aanbod is even subtiel als origineel en het wordt geregeld vernieuwd.

Als aanvulling op het geheel is er een bar, die artistiek en sfeervol is ingericht. Doordat we ons ook op verschillende doelgroepen richten, is er een aantrekkelijke klantenkring, van de Gay's, 'early adapters' tot aan de zakenman/vrouw.

Drag House benefiet feest

Tevens zijn we ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die ondernemingen hebben en willen we een maatschappelijke bijdrage leveren door onze organisatorische talenten en netwerken te gebruiken voor het organiseren van benefiet evenementen.

Drag House zal om de twee maanden georganiseerd worden. Elk evenement zullen er vier a vijf drag shows plaats vinden en zal de beste drag host en DJ's zich gratis beschikbaar stellen voor het goede doel. Tijdens elk evenement is er een ander doel waar we ons voor inzetten. Het eerste feest zal voor Stichting Semmy zijn, Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Ook is Wendy van Dijk genomineerd voor Vrouw Award vanwege haar steun aan deze stichting.

The House of Rising stelt 10% van de omzet beschikbaar voor het goede doel.

Initiatiefnemers Drag House

Natasja Pelgrom - Mede eigenaar/Creatief Director The House of Rising

Heeft als ZZP'er gewerkt binnen de evenementen industrie en vertegenwoordiging van oa Nederlandse modeontwerpers. Sinds 17 juli 2010 heeft zij en haar business partner Cora Beeren The House of Rising geopend.

René Kropff - Ambassadeur Drag House voor The House of Rising

René is al 15 jaar werkzaam in de Reguliersdwarsstraat als shop manager en heeft de gouden jaren van de Reguliersdwarsstraat meegemaakt. René is van mening dat er door dit initiatief weer een positieve gay evenement zal plaats vinden in de straat zodat we voor de 'kleinere' stichtingen extra aandacht kunnen generen.

Noot voor de redactie,