Gemeente Brummen


Informatiebijeenkomst 'Middengebied' IJsselsprong

(Oorspronkelijke publicatie datum: 12-05-2011)

Op woensdag 25 mei vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de recente ontwikkelingen en planvorming rond het Middengebied van de IJsselsprong. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het programmabureau en vindt plaats in het IJsselpaviljoen aan de IJsselkade 1 in Zutphen.

De bijeenkomst heeft het karakter van een 'doorlopende informatiemarkt' en duurt van 16.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden krijgen bij diverse stands met kaartmateriaal de laatste informatie. Ook kunt u de aanwezige deskundigen uw vragen stellen of uw ideeën of suggesties doorgeven. Er is op twee momenten een presentatie over de stand van zaken van het programma IJsselsprong op dit moment en de planning voor de komende tijd. Ook worden de dilemmas geschetst, die een rol spelen bij het maken van het Masterplan voor het Middengebied. De twee presentaties vinden plaats van 16.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 19.30 uur.

Na de presentatie is er nog de mogelijkheid om in kleine groepjes aan één van de tafels verder te praten over de genoemde dilemmas. Van deze discussie wordt een verslag gemaakt, zodat de gemaakte suggesties en opmerkingen benut kunnen worden bij de volgende fase. De presentatie die wordt gehouden en de verslagen van de gesprekken vindt u na 25 mei terug op de website www.ijsselsprong.nl. Daar kunt u ook de informatiebrief (uitnodiging) van mei 2011 raadplegen. Op deze site vindt u overigens altijd het meest actuele nieuws over het IJsselsprongproject.