Gemeente Súdwest Fryslân


Nieuws

Voordelige rijbewijskeuringen voor senioren in Nieuw Elim

rijbewijs

Wie als 70-plusser graag auto wil blijven rijden, moet zich onherroepelijk een keer medisch laten keuren. Dat kan een langdurige, ingewikkelde en kostbare procedure zijn. Het is wel raadzaam 4 maanden voordat het rijbewijs verloopt af te spreken.

Voor automobilisten uit Bolsward en omgeving die een makkelijke en voordelige manier zoeken, organiseert Regelzorg regelmatig een keuringsdag in Appartementencomplex Nieuw Elim. De kosten bedragen slechts 35 euro. Regelzorg organiseert overigens rijbewijskeuringen door heel Nederland op meer dan 170 locaties, in nauwe samenwerking met daartoe bevoegde artsen. Overige locaties in de omgeving zijn Akkrum en Heerenveen.

Afspraak maken
Een afspraak maken kan tijdens kantooruren met het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg, via 088 - 23 23 300 of via www.regelzorg.nl. (opent in nieuw venster) Let op: niet rechtstreeks bij de locatie.

Ook automobilisten onder de 70 jaar die om medische redenen voor het B/E rijbewijs gekeurd moeten worden, kunnen bij Regelzorg terecht. Evenals bezitters of aanvragers van een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E). Deze laatste categorie betaalt EUR 52,50 voor de keuring.