Ewals

Lean en Green award voor Ewals Cargo Care
25/05/2011

Op donderdag 19 mei jl. heeft Bram Ewals (CEO) de Lean & Green Award ontvangen uit handen van Connekt bestuursvoorzitter Leo van Wijk.

De Lean & Green Award, die snel aan internationale faam wint, werd uitgereikt aan Ewals Cargo Care als erkenning van haar continue inspanning voor reductie van de CO2 uitstoot.

Ewals Cargo Care plaatst zich hiermee in een indrukwekkende rij met namen als Mars, SCA, Heinz en Heineken. Allen partijen die zich committeren aan 20% CO2 reductie binnen een periode van 5 jaar.

âEwals Cargo Care heeft veel aandacht voor milieubewuste logistiek. Het is belangrijk dat we nu de basis leggen om in de toekomst tot optimale CO2-reductie te komen. Wij zullen de komende jaren hier dan ook blijvend onze volle aandacht aan bestedenâ aldus Bram Ewals.

De Lean & Green Award is een initiatief van Connekt, dat door middel van dit prestigieuze label bedrijven motiveert zich te committeren aan serieuze CO2 reducties en milieu ontlastende KPIâs.

Om het belang van CO2-reductie ook onder de aandacht van haar klanten te brengen, geeft Ewals Cargo Care sinds begin dit jaar ook speciale Ewals Green Care certificaten uit aan klanten die kiezen voor een groene (multimodale) logistieke oplossing. Enkele toonaangevende klanten zoals Ikea en Johnson Controls hebben dit Ewals Green Care certificaat ondertussen al mogen ontvangen.

Meer informatie:
Dhr Pim Ewals (Sales & Development)
Mevr Mariette Besseling (Marketing & Communications)


Dhr Bram Ewals (l) & Dhr Coen Faber (r): Uitreiking Green & Lean certificaat tijdens TransportLogistics München 11 mei 2011