Slimmer en duurzaam reizen met Ride Here & Tripticket

Persbericht van RIDE HERE RIGHT NOW!

PERSBERICHT: SLIMMER EN DUURZAAM REIZEN MET RIDE HERE & TRIPTICKET

Carpoolservice Ride Here Right Now! en aanbieder van georganiseerd busvervoer TripTicket gaan samenwerken, waardoor bezoekers van evenementen nog beter worden geholpen bij het maken van een vervoerskeuze. De samenwerking start bij de concerten van de Toppers komend weekend. Beide partijen zijn actief in het verbeteren van de bereikbaarheid van evenementen. Door carpoolen toe te voegen aan de vervoersmix van georganiseerd busvervoer, parkeerkaartenverkoop en OV/pendeldiensten zijn de reismogelijkheden volledig. Vooral voor gebieden waar OV of busvervoer niet mogelijk is, biedt carpoolen een goede uitkomst.
Vera Kamphorst van Ride Here Right Now!, is blij met deze samenwerking. "Wij gaan vooral in de communicatie samenwerken, zodat we de bezoekers van evenementen nog beter kunnen informeren over de diverse vervoersmogelijkheden. Carpoolers kunnen vanaf nu ook op Ridehere.nl direct een parkeerkaart kopen. In de nabije toekomst zullen wij de samenwerking verder intensiveren, waarbij het voordeel voor de carpoolers centraal zal staan."

NAAR DE TOPPERS IN DE ARENA
De samenwerking tussen Ride Here Right Now! en TripTicket wordt direct bij één van de grootste evenementen van het jaar in de praktijk gebracht, de concertreeks van de Toppers in de Amsterdam ArenA op 27, 28 en 29 mei a.s.

OVER RIDE HERE RIGHT NOW!
RIDE HERE RIGHT NOW! is eerste carpoolsite van Nederland speciaal voor evenementen. Op RIDEHERE.NL kun je als bezoeker gratis een carpoolafspraak voor een concert of festival maken. Door gebruik te maken van RIDEHERE.NL is carpoolen niet meer suf, maar juist leuk. Bovendien is carpoolen goed voor de portemonnee en het milieu. Als evenementenbezoeker lever je op een leuke manier een bijdrage aan een betere leefomgeving en een betere bereikbaarheid van de evenementen. Dit wordt beloond met mooie acties. Zo parkeren de carpoolers van RIDE HERE de ene keer gratis vooraan en ontvangen zij de andere keer een drankje bij aankomst. Ook een upgrade naar een VIP ticket of een Meet & Greet behoren tot de mogelijkheden. Carpoolen loont op www.ridehere.nl

OVER TRIPTICKET
TripTicket biedt voor veel grootschalige evenementen in Nederland busvervoer en/of parkeergelegenheid aan. De touringcars van TripTicket rijden vanuit een groot aantal opstapplaatsen in Nederland. De voordelen van TripTicket zijn een garantie van vervoer, een comfortabele en gezellige reis, uitstappen vlakbij de ingang van het evenement en de mogelijkheid om de verkeersdrukte te vermijden. Bovendien wachten de bussen altijd totdat het concert is afgelopen, zodat het concert eerder verlaten niet nodig is. De prijs voor verzorgd vervoer is concurrerend met die van een treinkaartje. Voor meer informatie over TripTicket en het recente aanbod kijk op: www.tripticket.nl

*

Links:
http://www.ridehere.nl



Razende Robot Reporter