Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
24 mei 2011

MARKTTOUR VAN START OP PLEIN 40-45 IN AMSTERDAM

Waar vind je meer gezelligheid dan op de markt? Reden te meer voor June Hoogcarspel en Arjan Burggraaf van Radio Noord-Holland om ook dit jaar weer een Markttour te doen. De zesde op rij inmiddels. De aftrap voor een zomerse tour langs verschillende markten in Noord-Holland wordt gegeven op woensdag 25 mei op de markt op Plein 40-45 in Geuzenveld-Slotermeer Amsterdam.

Te midden van de marktkooplieden en marktbezoekers presenteren Arjan en June live hun radioprogramma's 'De Ochtend op Radio Noord-Holland' en 'Verzoekplaten.nl'. Daarnaast kan het publiek meedoen aan het enige echte 'Marktspel', waarbij de zeer begeerde en goed gevulde RTV Noord-Holland Boodschappentas kan worden gewonnen. De marktbezoekers, marktkooplui en de luisteraars worden in elk geval getrakteerd op een optreden van Wesly Bronkhorst, onder meer bekend van zijn optreden tijdens het sterrenhuwelijk van Wesley en Yolanthe.

Meer informatie over Arjan Burggraafs programma 'De Ochtend op RTV N-H' is hier te vinden. En alles over June Hoogcarspels verzoekplatenprogramma 'Verzoekplaten.nl' valt hier te lezen.

De Markttour is de komende zomer op volgende data en locaties te zien: Woensdag 25 mei: De markt op Plein 40-45 in Amsterdam Donderdag 30 juni: De markt in Stede Broec
Overige data volgen nog.

Uitzending van De Markttour:
Woensdag 25 mei van 09:00 tot 14:00 uur bij RTV Noord-Holland


---

Noot voor de redactie (