Stichting Bouw Research

WaboDigitaal op 26 mei

21 maart 2011

Het Stadswerk Platform Omgevingsrecht, een samenwerking van Vereniging Stadswerk Nederland, InterConcept en Kluwer, organiseert op donderdag 26 mei aanstaande voor de vierde keer het congres WaboDigitaal. Een congres voor iedereen die te maken heeft met digitaal werken op het gebied van de Wabo. Het centrale thema van deze dag is: "Hoe kunnen we de digitale dienstverlening verder optimaliseren?" Stadswerkt gelooft in meer afstemming, betere contacten, meer kennisdeling en een hoger rendement voor de deelnemers van Stadswerk-congressen. Dit rendement is volgens Stadswerk gegarandeerd met een nieuwe werkvorm die ze toepassen: Open Space.

Met Open Space bepaalt u de agenda van het congres en worden al uw actuele vragen beantwoord. "Een nieuw jaar, een nieuwe manier van werken en bovenal een hoger rendement voor u als deelnemer. WaboDigitaal gaat dit jaar verder dan alle voorgaande congressen. Op een informele manier gaan we verschillende werkvormen, uitgangspunten en expertises bundelen in werkgroepen met wisselende samenstelling. Met spontane samenwerking vanuit afzonderlijke disciplines in een omgeving waarin deelnemers voor elkaar openstaan", aldus een persbericht van Stadswerk.

WaboDigitaal is een fysieke netwerkdag voor collega`s uit het hele land en is bedoeld voor aanvragers en vergunningverleners. Locatie is het Triavium in Nijmegen wat zich maximaal leent voor grote interactieve groepen.