Gemeente Maasgouw


Informatieavond woningbouwproject Reutsdael

Om de leefbaarheid in onze gemeente te vergroten, willen wij enkele woningbouwprojecten realiseren. Het project sportpark Reutsdael in Heel is een van die projecten. In dit plan worden kavels voor particuliere zelfbouw en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) uitgegeven.

Samen met vereniging CPO Heel, een CPO-adviseur en de Provincie Limburg zijn wij bezig het plan Reutsdael te ontwikkelen. Een gedeelte van het plangebied is ter beschikking gesteld om woningen binnen een CPO-project te realiseren. In een CPO-project verenigen deelnemers zich in een CPO en gaan samen met een CPO-adviseur aan de slag om collectief woningen te ontwikkelen en bouwen. CPO bouwen wordt door de overheid gestimuleerd en vindt veelvuldig plaats in onder andere Noord-Brabant en Limburg.

Tijdens de informatieavond op donderdag 26 mei aanstaande informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en de opzet van het verkaveling- en inrichtingsplan.

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Welkomstwoord door wethouder Ton Forschelen 19.35 uur Verkavelingplan (presentatie stedenbouwkundig bureau Tonnaer) 20.00 uur Inrichtingsplan (presentatie bureau Ducot) 20.15 uur Pauze
20.30 uur Introductie CPO vereniging (Geer Schuren, CPO Heel) 20.40 uur Procesvoortgang / planning (Wendy van Bussel, projectleider) 20.45 uur Vragen- en opmerkingenronde
21.15 uur Einde avond

De bijeenkomst wordt gehouden in Cultureel centrum Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100 in Heel.

Graag horen wij het van tevoren als u komt. U kunt zich aanmelden via e-mail: k.jeurissen@gemeentemaasgouw.nl.

Graag tot ziens op donderdag 26 mei in Don Bosco in Heel.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00