Gemeente Helden

Weekmarkt Panningen in de race voor `Beste Markt van Nederland 2011'

Negen markten in Nederland zijn genomineerd voor de titel `Beste Markt van Nederland 2011. De weekmarkt in Panningen is één van deze genomineerden en gaat de strijd aan met Bilthoven, Dordrecht, Emmen, Etten-Leur, Goes, Maastricht, Olst en Zevenaar. De winnende markt ontvangt behalve de titel ook een promotiebudget ter waarde van EUR 5000,00.

Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) organiseert de verkiezing `Beste Markt van Nederland' met als belangrijkste doel: zorgen dat de warenmarkt verder professionaliseert, zodat consumenten in de toekomst naar de markten blijven komen.

Op weg naar de titel
Voordat duidelijk wordt welke markt de titel `Beste markt van Nederland 2011' mag dragen, volgt er een beoordeling op locatie. Op maandag 27 juni maakt een jury bekend welke drie markten doorgaan naar de finale. Deze drie markten krijgen van het HBD een feestje op de markt aangeboden.

De jury bezoekt deze markten na de bekendmaking nogmaals. Om tot de juiste keuze te komen worden op de drie overgebleven markten enquêtes gehouden onder de kooplieden en bezoekers van de markt. In een eerder stadium zijn de markten al beoordeeld op de basisinfrastructuur van de markt, inrichting, wisselwerking met de omgeving, afstemming op de consument, organisatie en communicatie.

Voor meer informatie kunt u via het Klant Contact Centrum contact opnemen met Dirk Voermans. Telelefoon 077 - 306 66 66.