Politie Gelderland-Zuid

Overval op woning

Culemborg, 26-05-2011 o Dinsdagavond 24 mei rond 22.00 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij in een woning aan de Rietveldseweg in Culemborg. Getuigen hadden ook schoten gehoord. De ter plaatse gekomen politiemensen troffen bloedsporen aan bij de voordeur van de woning. Uiteindelijk is één persoon aangehouden.

In de woning troffen politieagenten een man aan. Deze verklaarde dat hij in de woning overvallen was door een aantal mannen. Getuigen hadden enkele mannen uit de woning zien komen en weg zien lopen.

De in de woning aangetroffen man, een 22-jarige inwoner van Everdingen, is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Later op de avond is hij op het politiebureau aangehouden. Zijn rol wordt verder onderzocht door de politie. Het vermoeden bestaat dat het incident drugs gerelateerd is.

De afdeling Forensische Opsporing heeft een technisch sporenonderzoek in de woning gehouden. De Districtsrecherche zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit. (14)

Laatst gewijzigd 26-05-2011 11:44 | © Regio Gelderland-Zuid |