Red Herring Award voor Blue Billywig

Persbericht van Blue Billywig

Hilversum, 26 mei 2011 - Gisterenavond in Amsterdam, heeft Blue Billywig, ontwikkelaar en leverancier van een platform voor het strategisch gebruik van online video, een Red Herring Top 100 Europe Award gewonnen. Deze prestigieuze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve en veelbelovende technologie bedrijven in Europa door het gelijknamige internationale technologietijdschrift. De Red Herring redactie evalueerde rigoureus enkele honderden particuliere bedrijven uit heel Europa en maakte een selectie van de meest innovatieve. Gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve criteria als technologische vernieuwing, financiële gezondheid, de kracht van het management, uitvoering van strategie, toewijding aan onderzoek en ontwikkeling en de integratie van producten en diensten in de markt.

Na de nominatie van twee weken geleden, heeft Blue Billywig zich afgelopen dinsdag in een live presentatie voor de eindfase van de strijd geplaatst. Gisteravond maakte de jury Blue Billywig bekend als een van de bekroonde bedrijven. Jeroen Meeter, CEO van Blue Billywig is erg trots met de award: "Het is de verdiende erkenning van ons harde werk. We werken met een toegewijd team van fantastische mensen om met ons Online Video Platform voortdurend voor te blijven op de concurrentie; ontwikkeling is nooit eindig. Deze award toont aan dat die inspanning wordt gewaardeerd en erkend. En, bovendien, dat Blue Billywig goed genoeg is om de rest van Europa te veroveren! "

Red Herring's lijst van top private ondernemingen zijn een belangrijk onderdeel van hun traditie van het identificeren van nieuwe en innovatieve technologiebedrijven en ondernemers: Google, eBay en Yahoo werden al vroeg door Red Herring redacteuren gespot en aangeprezen als leiders die de manier waarop we leven en werken zouden veranderen.

Blue Billywig is ontwikkelaar en leverancier van een innovatief platform om online video strategisch te gebruiken. Hun Video Management System biedt vele klanten, in Nederland maar ook in andere landen in Europa, een compleet, gebruiksvriendelijk en flexibel platform, dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met alle CMS-en, huisstijlen en advertentiesystemen. Het biedt professioneel beheer, publicatie, analyseren en conversie van online video.

Red Herring verenigt 's werelds beste high-tech innovators met venture investeerders en zakelijke beslissers in een verscheidenheid van fora, waaronder een toonaangevende innovatie magazine. Red Herring biedt ongeëvenaarde inzichten over de opkomende mondiale technologieën en het besturen van de economie.

Links:
http://www.bluebillywig.com



Razende Robot Reporter