KNHS

Nog enkele dressuurplaatsen vrij tijdens Harrys Horse zomerinstructieweken
26 mei 2011
Zomerinstructieweken 2010

ERMELO (KNHS) De KNHS organiseert deze zomer op haar centrum in Ermelo de Harrys Horse zomerinstructieweken. Voor de week van 27 juni tot en met 1 juli, die geheel in het teken van de dressuursport staat, zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De instructie tijdens deze dressuurweek wordt verzorgd door Marrigje van Baalen, Bart Bax, Loes Corsel, Ton de Kok, Tonnie Huberts en Diederik van Silfhout. Naast intensieve dressuurtrainingen worden er tijdens deze instructieweek ook andere trainingen georganiseerd zoals spring- of crossles en een proefgerichte training bij een Grand Prix jurylid. Tijdens de avonduren verzorgen fysiotherapeut Jarko Dun, Grand Prix ruiter Patrick van der Meer een aantal leerzame clinics en geeft Carolien Munsters uitleg over fitheid.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze instructieweek, schrijf je dan snel in want wij hebben nog maar enkele plaatsen vrij. Om deel te mogen nemen aan deze week moet je minimaal één winstpunt met je paard in de L1 dressuur behaald hebben. De instructieweek staat gepland van 27 juni tot 1 juli 2011. Deelnemers verblijven met hun paard op het KNHS-centrum en de kosten bedragen 458,- inclusief maaltijden en voer.

Sta je open voor praktische tips en avonden vol gezelligheid, schrijf je dan snel in!

Meer informatie en het inschrijfformulier staan op www.knhs.nl -> KNHS Opleidingen -> Zomerinstructieweken . Voor vragen kun je ook contact opnemen met de afdeling Accommodaties via telefoonnummer (0577) 40 82 80.