Arda Gerkens nieuwe directeur HCC

Persbericht van HCC

Per 1 juni aanstaande wordt Arda Gerkens de nieuwe directeur van HCC, de vereniging van computergebruikers. Arda Gerkens is eigenaar van een adviesbureau op het gebied van de digitale samenleving en was 8 jaar lid van de Tweede Kamer voor de fractie van de SP.

De nieuwe directeur kiest voor HCC omdat ze het van groot belang vindt dat er een stevige belangenbehartiger is voor de digitale consument. Arda Gerkens: "HCC is een vereniging met een enorme schat aan kennis. Een vereniging die zich bezighoudt met juist al die onderwerpen die mij na aan het hart liggen, zoals privacy, internet, open source, digitale fotografie en de gevaren en bedreigingen op het net. De kracht van 100.000 leden maakt dat we met HCC veel kunnen bereiken en onze leden echt wat kunnen bieden."

Over HCC
Met 100.000 leden is HCC de grootste computervereniging van Europa. HCC brengt digitale kennis en kunde bij elkaar. Zo maakt de vereniging een groot verschil voor iedere computergebruiker van beginner tot expert, van hobbyist tot professional.

Links:
http://www.hcc.nl



Razende Robot Reporter