Ingezonden persbericht



---


** PERSBERICHT **

Valid organiseert kennismakingsavond voor ICT-professionals in Maastricht en Eindhoven

Oriënteren en solliciteren op 26 mei in Maastricht en 9 juni in Eindhoven

Maastricht, 5 mei 2011 - Op donderdag 26 mei en donderdag 9 juni organiseert Valid een tweetal kennismakingsavonden voor ambitieuze ICT-professionals. Kennismaken en kennis delen staan centraal tijdens deze avonden in Maastricht en Eindhoven. In informele setting biedt Valid ervaren, ambitieuze ICT-ers die toe zijn aan een stap in hun carrière, de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de cultuur en ambitie van Valid.

Valid is een onafhankelijke, landelijke ICT-dienstverlener met Stay ahead en local for local als belangrijke begrippen. Vanuit de regionale vestigingen vindt nauwe samenwerking plaats met de klanten van Valid. Een aanpak die werkt, want Valid groeit. Inspelend op deze groei is Valid opzoek naar 'hoogvliegers' die passen bij de cultuur en lokale ambities van Valid. Hiertoe organiseert Valid op donderdag 26 mei een kennismakingsavond bij Thiessen Wijnkopers in Maastricht en op donderdag 9 juni in haar eigen pand in Eindhoven met uitzicht op het vliegveld. Kennismaken en het delen van informatie staan tijdens beide avonden centraal.

In Maastricht geeft Nicoline Wisse Smit, eigenaar van het communicatiebureau Wis & Waarachtig, invulling aan het thema 'Stay Ahead' vanuit de 'local for local' filosofie van Valid. Dit doet zij door in te zoomen op het wonen en werken in Limburg en het vertoeven in een omgeving waarin je je prettig voelt. Omdat Valid veel waarde hecht aan een goede work-life balance krijgen de partners van de geïnteresseerde ICT-professionals eveneens de kans om kennis te maken: zij bezoeken de lokale omgeving en proeven enkele streekgerechten. In Eindhoven worden geïnteresseerde ICT-ers getrakteerd op een lezing van Ronald Naar. Ronald Naar beklimt al ruim veertig jaar de hoogste, moeilijkste en meest afgelegen bergen van onze planeet en leidt expedities hiernaartoe. Zijn lezing NAAR de Top is een bron van inspiratie en vertelt ons wat je nodig hebt om de top te bereiken en het onmogelijke mogelijk te maken. Ook dit thema sluit naadloos aan bij de ambitie van Valid om voorop te blijven lopen en hetzelfde voor haar medewerkers en klanten te bereiken.

De kennismakingsavonden zijn bedoeld voor ICT-professionals met minimaal HBO- denkniveau en drie jaar werkervaring. Bewuste, gedreven ICT-ers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en de cultuur van Valid willen ervaren zijn van harte welkom om zich in te schrijven.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden via www.valid.nl/kennismaken.

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Valid
Dis Valcq, directeur Valid

T: 088 - 900 95 00
E-mail: dis.valcq@valid.nl


---- --