Synmotive eerste partner van Symplified in Benelux


HILVERSUM/HOEVELAKEN, 20110526 -- Cloud Services Integrator Synmotive is de eerste partner van Symplified voor de Benelux. Symplified ontwikkelt en levert cloud oplossingen gericht op veilige en uniforme toegang tot bedrijfsapplicaties in de cloud en on-premise. Synmotive adviseert bedrijven die over willen stappen op cloud services en zorgt voor de implementatie en het beheer van hybride omgevingen. De krachtenbundeling stelt beide partijen in staat beveiligde oplossingen te bieden voor dergelijke hybride omgevingen. De samenwerking zorgt er concreet voor dat bedrijven die werken met verschillende applicaties nu veilig binnen één omgeving kunnen werken. Organisaties en (semi-)overheidsinstellingen profiteren met deze oplossingen van grote efficiëntieslagen.

Het gecombineerde aanbod van Synmotive en Symplified ondersteunt veilige samenwerking tussen medewerkers en partners, ongeacht of applicaties on-premise, extern gehost of in de cloud aangeboden worden. Zo zorgt de geavanceerde technologie van Symplified dat softwaretoegang en cruciale factoren zoals beveiliging, logins en identity and access management integraal zijn gewaarborgd. Synmotive adviseert en begeleidt bedrijven bij hun overstap naar de cloud. Daarnaast zorgt het bedrijf voor implementatie en beheer van hybride omgevingen.
 
Steeds meer CIO’s van grote bedrijven signaleren kansen op het gebied van gebruikersbeheer, de regiefunctie van IT en integratiemogelijkheden van verschillende systemen. De samenwerking tussen Symplified en Synmotive komt dan ook op een perfect moment. De gezamenlijke oplossingen van Symplified en Synmotive stellen organisaties nu in staat deze nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo centraliseren ze al hun aan de hybride omgeving gerelateerde administratieve IT-procedures op één plek en vereenvoudigen deze sterk.

John Emerson, Regional Vice President van Symplified: “Synmotive onderscheidt zich door zijn uitgebreide marktkennis en een focus op cloud-oplossingen. We zien in deze samenwerking dan ook grote kansen om onze positie in de Benelux verder uit te bouwen.”

Synmotive neemt deel aan de zesde Identity & Access Management Conferentie op 26 mei in Hoevelaken en organiseert op 14 juni een bijeenkomst over Identity Management as a Service voor organisaties die gebruik maken van SalesForce.


Over Synmotive
Synmotive is een Cloud Services Integrator die zich onderscheidt door een pragmatische en vooruitstrevende aanpak. Synmotive vertaalt klantwensen in een krachtige oplossing waarin bestaande diensten worden geïntegreerd met Software-as-a-Service-oplossingen (SaaS). Door niet alleen naar software te kijken, maar ook te werken aan de optimale mix van mensen, processen en middelen worden organisaties aantoonbaar flexibeler en kunnen zij bovendien significante besparingen realiseren. Meer informatie over Symotive is te vinden op: www.synmotive.com.  
 
Over Symplified, The Cloud Security Company
Symplified, The Cloud Security Company, draagt bij aan de veiligheid van de cloud door organisaties krachtige mogelijkheden te bieden om zaken als toegangscontrole, gebruikersbeheer en toezicht waterdicht af te dekken. De oprichters van Symplified waren eerder de drijvende kracht achter Securant en ClearTrust. Meer informatie  over Symplified is te vinden op: www.symplified.com.





Ingezonden persbericht